هر آنچه باید در رابطه با فواید و مضرات میوه خشک بدانید !

خبرهای روز جهان

به این ادله ۱۰۰ گرم میوه خشک در برعلیه این میزان میوه جدید قند بیشتری به میوه خشک طریق تهیه بدنتان وارد میکند. میوه، برگ و ریشه همین گیاه به درمان سرماخوردگی، گلو درد و مشکلات سوء هاضمه یاری میکند. جوشانده درخت سه پستان به جهت برطرف کردن سوء هاضمه و کمتر تب موءثر است. شیرینی های گرانولا احتمالا سرشار از فیبر و مواد معدنی باشند، ولی برای سلامت دهان و دندان مضاعف مضر و ناسالم هستند. پلی فنول یک عدد از مواد معدنی متداول در میوه های خشک میباشد که می تواند به هضم آسان، گردش خون خوبتر امداد کند و ازابتلا به بسیاری از بیماری ها پرهیز به کار آورد. درصورتیکه در گزینه خاصیت نوشیدن آب گرم و لیموترش شنیده اید و به خاطر سالمی تن تان هر روز آن را می خورید، بهتر است دیگر همین عمل را انجام ندهید زیرا دندانپزشکان خبرهای بدی به جهت مینای دندان هایتان دارند. طبع پرتقال در طب سنتی سرد می باشد و خوب تر می باشد چنانچه شما نیز سرد مزاج هستید در مصرف این میوه ملاحظه نمایید و بسیار نخورید. در لیست تحت انواع میوه خشک کن فن ای و خانگی از برندهای ایرانی و خارجی حیاتی میزان مرغوب بودن مناسب خوب و بها ارزان را به جهت شما گردآوری کرده ایم. به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، این میوه خوشمزه طبع سرد و مرطوب داراست و برای اشخاص گرم مزاج سفارش شده است. یک فنجان کشمش حاوی 5 گرم فیبر و 4 گرم پروتئین و میزان زیادی انرژی هست که بایستی افرادی که به دنبال لاغری هستند در مصرف آن اعتنا کنند. اما همانطور که در ارتفاع نوشته به آن اشاره شد حاوی قند و کالری بالایی میباشند که ممکن می باشد در رخ مصرف بیش از حد مشکلاتی را در پی داشته باشند. طبع پرتقال از لحاظ طب سنتی سرد و مرطوب می باشد و گونه های مصلحات آن عناب، کندر، عسل، زنیان، زیره و روغن زیتون معرفی شده است. طبع پرتقال ترش، به سردی تمایل داراست و مناسب افراد حساس مزاج سرد و خشک نیست. طبع پرتقال و ترکیبات آن، این میوه را به یک داروی خوشمزه در طب سنتی تبدیل کرده است. از آنجایی که برای تناول کردن تخمه می بایست پوست آن ها را مهم دندان های جلویی خویش بشکنید، همین خوردنی خوشمزه می تواند باعث شکسته شدن لبه ی دندان های جلویی تان شود. میوه رسیده سه پستان اصلی مقدار متعددی ویتامین است، به همین برهان به جهت تقویت و رشد مو موءثر میباشد. فرآورده بدنه دستگاه به صورت دوجداره گالوانیزه بوده و رنگ بدنه الکترواستاتیک میباشد در لحاظ داشته باشید که رنگ مورد استعمال در بدنه ها به صورت کوره ای بوده و در گیر پوسیدگی و … اين گياه از خانواده گاوزبان هست و در سواحل خليج فارس، جزيره خارک، هند، چين و تايوان میرويد. به دلیل احتمال درماتیت تماسی آلرژیک ، استفاده از پماد از نظر طبابت ایمن نیست. میوه های خشک دوچندان پرطرفدار و لذیذ هستند و فی مابین وعده ی سالمی به حیث می رسند، ولی واقعیت همین می باشد که این ماده ی غذایی برای دندان ها به شدت مضر است. همینطور کلیدی 5 عدد سینی 5 طبقه ای مشبک از پلاستیک مقاوم است.جریان هوای داغ و یکنواخت و مداوم از فی مابین این سینی ها سبب خشک شدن یکنواخت آن‌ها میشود.همچنین برای خشک شدن سرعت بالا تر،هرچه برش میوه ها نخ نما خیس باشد خشک شدن اساسی شتاب بیشتر و زمانه کاهش انجام میگیرد. تابش مستقیم آفتاب، قاچ کردن میوه ها اساسی لایه های باریک می تواند سبب ساز سوزاندن و خراب شدن آن ها شود. سه پستان از دیر باز اهمیت تخم مرو، بهدانه و بارهنگ که آنها نیز اساسی موسیلاژ هستند، به نام چهار تخمه دارای شهرت بود و به تیتر ضد سرفه و به جهت قابل انعطاف نمودن سینه مصرف سنتی داشته است. همانطور که شاهد گونه های متفاوتی از میوه خشک به نظر کیفی و نحوه ایجاد در بازار هستیم، دستگاههای متفاوتی هم برای خشککردن همین محصولات عرضه شده است. به جهت خشککردن فرآوردههای مایع و نیمه مایع هم به طور کامل مناسب می باشند. پودر دانه همین گیاه به شکل موضعی برای بیماریهای قارچی مصرف میشود. میوه آن (شفت) نظیر گردو و بادام میباشد و شفت آن به بزرگی یک گیلاس است و به رنگ زرد، همین میوهها مزهای شیرین و طعمی موسیلاژی (لزج) دارا هستند و حاوی یک تا دو دانه است. زردآلو خشک و هلو منابع مهمی از کاروتنوئیدها هستند که در بدن به ویتامین A تبدیل می شود .آلو، کشمش و زردآلو نیز حاوی آهن است .بسیاری از میوه های خشک نیز منشا فیبر هستند. زردآلو حاوی اسید کلروژنیک، کاتچین، پلی فنول و پرویتامین است. طبیعت سه پستان معتدل و مایل به تری است. از عصاره پوست درخت سه پستان به جهت تسکین قولنج رودهها به کارگیری میشود. اکثری از تولیدکنندگان برای محافظت رنگ میوههای خشک از افزودنی مانند دی اکسید گوگرد به کار گیری میکنند. در واقع همین دانه های گشوده نشده ی پاپکورن دلیل بخش اعظمی از شکستگی های دندانی هستند. مدل دیگر با میوه ریز میباشند و روزگار رسیدن گوشت میوه از دانه میوه خشک خارجی جدا نمی گردد.