نگاهی به وضعیت مزرعه بوقلمون با تغییر شکرگذاری در همه گیر – CBS Chicago

خبرهای روز جهان

WATERMAN ، بیماری (CBS) – عید پاک و هالووین امسال متفاوت به نظر می رسیدند و اکنون با فرا رسیدن شکرگذاری ، کارشناسان بهداشت هشدار می دهند که برای نجات جان انسانها باید در این تعطیلات تنظیمات گسترده ای انجام شود.

شهردار لوری لایت فوت حتی گفته است که شما باید جشن روز ترکیه خود را لغو کنید.

بنابراین ، این چطور بر جذابیت اصلی تأثیر می گذارد؟ Lauren Victory CBS 2 روند بوقلمون را در یک مزرعه در غرب بررسی کرد.

وقتی هوا می چرخد ​​، چیزهای زیادی برای جیک زدن در هاوارد کافمن ، یا مزارع هوکا کا ترکیه وجود دارد.

رابرت کافمن ، رئیس مزارع کافمن ، گفت: “ما در حال گذار از بوقلمون سازی به پردازنده بوقلمون هستیم.”

عملیات DeKalb County به 80 نفر افزایش می یابد. یک تیم قبل از میز شام شکرگذاری شما پرندگان را که در انبارها رشد کرده اند به آخرین ایستگاه منتقل می کند.

این جشن مورد علاقه کافمن است و زمانی برای تأمل است.

وی گفت: “من فقط خوشحالم که ما اینجا هستیم.”

او همچنین از حضور در صنعتی که در طی همه گیری همه جانبه همچنان پابرجا بوده سپاسگزار است. طبق تحقیقات شرکت تحقیقاتی IRI Worldwide در شیکاگو ، بین آوریل و سپتامبر ، فروش بوقلمون ملی تقریباً 20 درصد افزایش داشته است.

کافمن گفت: “شما به سادگی می توانید به مزرعه ما بیایید.”

در داخل فروشگاه مزرعه بوقلمون ، تلفن ها همیشه شلوغ هستند. اما گفتگوها امسال کمی متفاوت است ، زیرا کارمندان می گویند مشتری های بیشتری برای جلوگیری از ازدحام مردم زود خرید می کنند.

برخی دیگر آمده و رفته اند و در خارج از منزل که هوای گرم تری داریم تعطیلات را با خیال راحت جشن می گیرند.

اد و دی ارسگوویچ بخشی از روند ترکیه دیگر است. آنها به طور معمول 20 تا 25 پوند می خرند ، اما فقط 12 پوند در این شکرگذاری در اجاق گازشان می گذرد و فقط اد و دی در میز خواهند بود.

اد ارسگوویچ گفت: “ما معمولاً در کنار خانواده هستیم.”

دی ارسگوویچ گفت: “هرجای 15 تا 20 نفر.”

کافمن گفت: “در نتیجه تجمعات بیشتر در تعداد کمتری ،” ما واقعاً محصولات زیادی را منتقل می کنیم. “

کباب های مزرعه کافمن – یک بسته گوشت سبک تر – تقریباً تمام شده اند. و این تنها کمبود نیست.

کافمن گفت: “ماسک ها ، سپرها – در واقع گرفتن همه چیز دشوار است.”

بر خلاف محصول ، تولیدکنندگان زنده می مانند. از سال 1933 بوقلمونهایی در مزرعه وجود داشته اند ، بنابراین چندین دهه تمرین قبل از اینکه یک بیماری همه گیر برخی پرها را از هم بپاشد ، وجود دارد.

فدراسیون ملی ترکیه در حال تبلیغ Zoomsgiving – یک جشن مجازی است. وب سایت آنها دارای دستور العمل هایی برای اجاق های بوقلمون برای اولین بار ، ایده هایی برای پس مانده ها و حتی بازی هایی است که می توانید از طریق گپ ویدیویی انجام دهید.

همچنین از CBS Chicago: