هرچه وسایل بیشتری در اختیار شما باشد و هرچه مسافرت بیشتری داشته باشید ، سوخت های فسیلی بیشتری سوزانده می شوند و گازهای گلخانه ای بیشتری به جو منتقل می شوند.
جت زدن در اطراف ، خرید کالاهای لوکس ، گرم نگه داشتن عمارت و رانندگی ابرخودروها – همه آنها ردپای کربن دارند.
اما برخی معتقدند که ثروتمندان می توانند بیشترین کمک را به حل بحران آب و هوا کنند. در اینجا نحوه ایجاد تغییر در آنها آورده شده است.
عاقلانه خرج کنید
تصمیمات خرید ثروتمندان در مبارزه با تغییرات اقلیمی معنای بسیار بیشتری نسبت به تصمیمات بیشتر مردم دارد.
اوتو خاطرنشان کرد که به دلیل کم بودن نمونه در مطالعه ، اعداد و ارقام گویا هستند. وی گفت: “احتمالاً تخمین های ما حتی از میزان واقعی انتشار میلیونرها نیز کمتر است.”
اتو گفت: “در مورد شیوه زندگی خود ، افراد ثروتمند می توانند تغییر زیادی کنند.” “به عنوان مثال ، قرار دادن صفحات خورشیدی در پشت بام خانه های آنها. آنها همچنین توانایی خرید اتومبیل های برقی را دارند و بهترین حالت در صورت جلوگیری از پرواز است.”
در این مطالعه ، سفر هوایی بیش از نیمی از رد پای یک زوج فوق العاده ثروتمند را به خود اختصاص داده است.
افراد ثروتمند همچنین انعطاف پذیری بیشتری برای ایجاد تغییرات دارند.
وی با بیان اینکه آنها توانایی ایجاد بازار کالاهای پایدارتر را دارند ، توضیح داد: “شهرهای پردرآمد و افراد پردرآمد همچنین منابعی برای آزمایش محصولات ، خدمات و راه حل های جدید دارند.”
واگذاری
افراد ثروتمند و همچنین انتخاب اینکه برای چه چیزی پول خرج کنند ، می توانند در چه صنایعی سرمایه گذاری کنند – یا در آن سرمایه گذاری نکنند.
اما روشی وجود دارد که سرمایه گذاران ثروتمند سهام خود را در صنایع آسیب رسان به اقلیم می فروشند که به واگذاری معروف است.
اتو گفت: “شما در زغال سنگ سرمایه گذاری نمی کنید ، در نفت ، در گاز سرمایه گذاری نمی کنید ، همچنین در برخی از شرکت های اتومبیل سازی که ماشین های معمولی تولید می کنند یا هواپیمایی سرمایه گذاری می کنید ، بنابراین جریانات مالی را هدایت می کنید.”
و با واگذاری ، کمی می تواند کمک زیادی کند. اتو گفت: “ما چند شبیه سازی انجام دادیم که نشان می دهد با جنبش واگذاری نیازی به هرکسی برای واگذاری نیست.” “اگر اقلیت سرمایه گذاران واگذار کنند ، سایر سرمایه گذاران در آن دارایی های سوخت فسیلی سرمایه گذاری نخواهند کرد زیرا آنها از از دست دادن پول می ترسند … حتی اگر هیچ نگرانی زیست محیطی نداشته باشند.”
ثروت یعنی قدرت
افراد ثروتمند فقط تصمیم گیرنده اقتصادی نیستند ، بلکه می توانند از نفوذ سیاسی نیز برخوردار باشند. آنها می توانند احزاب و مبارزات سیاسی را تأمین مالی کنند و به قانونگذاران دسترسی داشته باشند.
اوتو استدلال کرد که افراد ثروتمند می توانند از قدرت سیاسی خود برای تحریک تغییرات مثبت در سیاست های آب و هوایی استفاده کنند.
اتو گفت: “افرادی که بیشترین میزان انتشار را دارند ، بالاترین نمایندگی را برای تغییر چیزی دارند.” “تحقیقات زیادی در مورد فقرا ، تأثیر تغییر اقلیم بر فقرا وجود دارد … اهداف توسعه پایدار و غیره. اما وقتی صحبت از عمل و پایداری و تحول می شود ، فقرا نمی توانند کاری انجام دهند زیرا مشغول زنده ماندن هستند.
وی توضیح داد: “اما افراد تحصیل کرده ، ثروتمند و فوق العاده ثروتمند – این قضیه کاملاً متفاوت است. آنها پول و منابع لازم برای فعالیت را دارند و همچنین شبکه های اجتماعی دارند.”
تحقیقات اقلیمی را تأمین کنید
ثروتمندان همچنین می توانند از تحقیقات اقلیمی پشتیبانی کنند. در سال 2015 ، بیل گیتس ، بنیانگذار مایکروسافت ، 2 میلیارد دلار از ثروت خود را برای تأمین بودجه تحقیق و توسعه در زمینه انرژی پاک متعهد کرد.
در این نامه آمده است: “ما از شما می خواهیم که فوراً سرمایه گذاری قابل توجهی را برای جلوگیری از فاجعه زیست محیطی بیشتر در نظر بگیرید – چه از طریق سرمایه گذاری های شخصی و چه از طریق خیرخواهی”.
انگیزه زیادی برای ثروتمندان برای درخواست اقدامات آب و هوایی وجود دارد: گزارش اخیر سازمان ملل هشدار داده است که به تأخیر انداختن سیاست های آب و هوایی برای 15 سال آینده 1.2 تریلیون دلار برای شرکت های برتر جهان هزینه در بر خواهد داشت.
مدل های نقش
افراد فوق ثروتمند همچنین ممکن است در انتشار کربن دیگران تأثیر بگذارد.
اتو گفت: “جایگاه بالا در جوامع ما با ثروت مادی بالا همراه است.” “این آرزو است که مانند افراد بسیار ثروتمند شود و شما از سبک زندگی افرادی که می خواهید مانند آنها باشید تقلید می کنید.”
به عنوان مثال ، سفرهای هوایی دیگر فقط درمانی برای افراد فوق العاده ثروتمند نیست. امسال شرکت هواپیمایی بودجه ای Ryanair تنها کارخانه غیر ذغال سنگ در بین 10 صادر کننده برتر اروپا بود.
وی گفت: “ما باید در جوامع خود ثروت خود را دوباره تعریف کنیم به گونه ای که داشتن” زندگی خوب “بدون انتشار زیاد گازهای گلخانه ای امکان پذیر باشد.”