بهترین غذاهایی که می توانید در لهستان امتحان کنید

خبرهای روز جهان

(CNN) – اگر قرار باشد غذاهای لهستانی فقط با یک کلمه توصیف شود ، “قلبا” شاید مناسب ترین انتخاب باشد.

ما در حال گفتگو با غذاهای کاملاً خوشمزه و خوشمزه ای هستیم که در بخشهای سخاوتمندانه سرو می شوند.

برخی از دستور العمل های مورد علاقه کشور اروپای مرکزی به قرن ها قبل برمی گردد و گرچه بسیاری از آنها طی سال ها بسیار پیشرفت کرده اند ، اما همه آنها ارزش های دیرینه آشپزی لهستان را حفظ کرده اند.

البته ، بهترین روش برای نمونه گیری از غذاهای لهستانی ، بازدید از این کشور و امتحان بسیاری از رستوران ها ، کافه ها ، شیر بارها و غرفه های غذاهای خیابانی است.

اگرچه ممکن است کمی بیشتر طول بکشد قبل از سفر به اینجا یک گزینه است ، اما آماده بودن همیشه خوب است.

از pierogi گرفته تا bigos ، در اینجا 15 غذای ضروری که باید در لهستان امتحان کنید وجود دارد.

زورک

این سوپ تخمیر شده تهیه شده با آرد چاودار ترش ، غذای راحتی لهستانی است.

این سوپ تخمیر شده تهیه شده با آرد چاودار ترش ، غذای راحتی لهستانی است.

شاتر استوک

Zurek بهترین غذای راحتی لهستانی است.

در نگاه اول ، ممکن است فقط یک سوپ چاودار تخمیر شده معمولی به نظر برسد ، اما لهستانی ها زورک را یک گنجینه ملی می دانند.

همانطور که در مورد تقریباً همه وعده های غذایی تعریف شده برای هر کشور اتفاق می افتد ، هر خانواده تمایل دارد که از دستور غذای مخصوص خود استفاده کند.

در حالی که غذاهای متنوعی در غذای مختلف وجود دارد ، شناخته شده ترین نسخه شامل آرد چاودار ترش با سیب زمینی ، سبزیجات فراوان و گوشت فراوان است.

سوپ چند صد ساله نیز معمولاً با یک تخم مرغ آب پز سفت سرو می شود. حتما zurek w chlebie را امتحان کنید که در اصل همان سوپی است که در نان سرو می شود.

رستوران Smakolyki در کراکوف که در میان مردم محلی محبوب است ، در یک فضای دنج زورک خارق العاده ای سرو می کند.

Smakolyki ، Straszewskiego 28 ، 31-113 Kraków؛ +48124303099

پولکی

تصور می شد که Flaki غذای مورد علاقه پادشاه Jogaila است که یک بار در اختیار او قرار گرفته است.

تصور می شد که Flaki غذای مورد علاقه پادشاه Jogaila است که یک بار در اختیار او قرار گرفته است.

شاتر استوک

نسخه لهستانی یک سوپ شیرین گوشت گاو محبوب ، فلکی ممکن است خیلی اشتها آور به نظر نرسد ، اما برای کشور بسیار قابل توجه است.

اگرچه فقط مختص لهستان نیست – دستورالعمل های مشابه را می توان در همسایگی اوکراین ، بلاروس و آلمان یافت – از قرن چهاردهم میلادی این سوپ در این کشور محبوب بوده و گفته می شود غذای مورد علاقه پادشاه لهستان ، جوگایلا است.

فلاکی نه تنها بینشی در مورد ریشه های روستایی غذاهای لهستانی دارد ، بلکه اثبات می کند که پوشش خوراکی معده گاو در صورت پخت به روش صحیح می تواند بخشی از یک وعده غذایی لذت بخش باشد.

برای نسخه ورقه ورقه ورقه ورقه ورقه ورقه شده ، به سراغ کوچک ، اما معروف محلی ، Pyzy ، Flaki Gorace بروید! در محله پراگا

بیگوس

یک خورشت لهستانی که بسیار دوست داشتنی است و از کلم ترش ، گوشت و انواع سبزیجات تهیه می شود.

یک خورشت لهستانی که بسیار دوست داشتنی است و از کلم ترش ، گوشت و انواع سبزیجات تهیه می شود.

شاتر استوک

یکی از محبوب ترین غذاهای لهستان ، bigos از ترکیبی از سه ماده تشکیل شده است. اولین مورد کلم ترش است – هرچه مدت زمان بیشتری درمان شود بهتر است.

سپس گوشت ، معمولاً گوشت گاو و / یا گوشت خوک می آید ، اگرچه گوشت شکار نیز یک گزینه است. هرچه انواع گوشت بیشتر استفاده شود طعم دلپذیری دارد.

سرانجام ، کلم تازه خرد شده به همراه انواع سبزیجات جادوی ساده این خورشت نمادین لهستانی را کامل می کند.

سرآشپز را به چالش بکشید تا شما را در بهترین استعدادهای درخشان Stol na Szwedzkiej در Wroc whereaw ، جایی که هیچ منویی وجود ندارد و فقط چهار جدول دارد ، بدل کنید.

پیروگی

پیروگی کوفته هایی پر از گوشت ، سبزیجات ، پنیر ، میوه یا شکلات است.

پیروگی کوفته هایی پر از گوشت ، سبزیجات ، پنیر ، میوه یا شکلات است.

شاتر استوک

پیروگی بدون شک معروف ترین و ساده ترین غذای راحتی لهستان است.

اما بعد از چشیدن یکی از این کوفته های پر گوشت خوشمزه ، احتمالاً بیشتر خواهید دید که هوس بیشتری می کنید.

پروگیس را می توان پخته یا سرخ کرد. پر از گوشت ، سبزیجات ، پنیر ، میوه ، شکلات ؛ همراه با روکش خامه ترش یا فقط کره.

از مکان های غذای خیابانی گرفته تا رستوران های شیک ، تقریباً همه جا در لهستان می توان آنها را یافت.

در م institutionسسه غذایی گدانسک Pierogarnia Mandu ، که بیش از 35 نوع را سرو می کند ، وارد یک پادشاهی واقعی پیروگیس شوید.

چرنینا

این سوپ تهیه شده از خون اردک قبلاً برای قبول یا رد پیشنهادات ازدواج استفاده می شد.

این سوپ تهیه شده از خون اردک قبلاً برای قبول یا رد پیشنهادات ازدواج استفاده می شد.

شاتر استوک

این سوپ ترش و شیرین که با خون اردک و ترکیبی از شکر و سرکه تهیه شده است ارتباطات بسیار شدیدی با فرهنگ لهستان دارد.

تا چند قرن پیش ، اگر مردی خواستگاری معشوق خود را انجام می داد ، سایه چرنینا که خانواده عروس برای او خدمت می کردند ، به س hisال او پاسخ می داد.

czernina به رنگ طلایی به معنای “بله” بود ، در حالی که نسخه سیاه سوپ نتیجه منفی را نشان می داد.

خوشبختانه ، غذاخوری ها اکنون می توانند از سرزینینا در انواع مختلف منطقه لذت ببرند بدون اینکه نگران معنی رنگ باشند.

تاتار

مشابه پیش غذای استیک ، این پیش غذا از گوشت چرخ کرده ای که با پیاز و زرده تخم مرغ مخلوط شده تهیه شده است.

مشابه پیش غذای استیک ، این پیش غذا از گوشت چرخ کرده ای که با پیاز و زرده تخم مرغ مخلوط شده تهیه شده است.

شاتر استوک

ریشه این پیش غذای خوشمزه لهستانی را که از گوشت گاو چرخ کرده خام تشکیل شده است ، ظاهراً می توان در مغولستان جستجو کرد ، زیرا در دوره قرون وسطی به اروپاییان معرفی شده است.

با این حال ، لهستانی ها این تنوع تارتار استیک را دوست دارند و اغلب وعده های غذایی خود را با آن شروع می کنند ، و به کمال خام گوشت چرخ کرده مخلوط با پیاز و زرده تخم مرغ خوشبو می شوند.

در Szara Ges w Kuchni ، مرکز کراکوف ، که آهوها و تاتارهای منگلیکا دودی کار ساده ای از هنر آشپزی است ، یک غذای خوب بخورید.

کوتلت شابوی

Kotlet schabowy - کتلت پوشیده از آرد سوخاری که از گوشت خوک تهیه شده است.

Kotlet schabowy – کتلت پوشیده از آرد سوخاری که از گوشت خوک تهیه شده است.

شاتر استوک

شنیتزل وینی یک رقیب جدی از شمال دارد – کوتلت شابووی – گرچه همه در لهستان فقط آن را شابوی می نامند.

اما تفاوت اصلی این کتلت روغنی با روکش نان و غذای محبوب اتریشی این است که اسبابو از گوشت خوک درست می شود.

اگرچه در اکثر رستوران های ملی یافت می شود ، اما در هر کافه بار ، که در غیر این صورت شیر ​​بار شناخته می شود ، می توانید یک نوع غذای واقعی را تهیه کنید.

این سفره خانه های سلف سرویس غذاهای سنتی لهستانی را با قیمت مناسب در فضایی آرام ارائه می دهند.

برای شابوی خوب و مقرون به صرفه ، به Schaboszczak od Dziadka پوزنان بروید ، جایی که بخش بسیار زیادی است و قیمت پایین است.

کلوسکی سیلسی

این کوفته های سیب زمینی خوشمزه و سوراخ دار در مرکز آن یکی از محبوب ترین غذاهای فرعی کشور است.

این کوفته های سیب زمینی خوشمزه و سوراخ دار در مرکز آن یکی از محبوب ترین غذاهای فرعی کشور است.

شاتر استوک

این کوفته های سیب زمینی پخته شده با سوراخ در وسط ، از ناحیه Silesian Voivodeship (یا wojewodztwo slaskie) لهستان است ، از محبوب ترین غذاهای فرعی این کشور است.

در حالی که آنها طی سالها مورد تحسین جهانی قرار گرفته اند ، سیلسیا بیشترین آب دهان را دارد.

آبجو و کلوسکی به خوبی با هم ترکیب می شوند ، و آبجوسازی محلی Browar Mariacki در کاتوویتس مکان بسیار خوبی برای نمونه سازی این جفت سازی است. رولای سنتی سیلسی ، رول گوشت گاو که با کلوسکی سرو می شود ، سخت سخت است.

کازانکا

سوسیس و کالباس حاوی خون خوک ، احشا گوشت خوک و گندم سیاه.

سوسیس و کالباس حاوی خون خوک ، احشا گوشت خوک و گندم سیاه.

شاتر استوک

خون در آشپزخانه های لهستان جایگاه ویژه ای دارد و kaszanka نمونه بارز آن است.

اگرچه ممکن است ترکیبات این سوسیس غیر معمول به نظر برسد ، اما استفاده از آنها در غذاهای اروپای مرکزی و شرقی نسبتاً استاندارد است.

Kaszanka از ملانژ کنجکاو ، شامل خون خوک ، احشا خوک – پوست ، چربی ، کبد و پوست ترکیبی – و گندم سیاه ساخته شده است که در روده گوشت خوک پر می شود.

هیچ جایی برای امتحان kaszanka بهتر از رستورانی نیست که گندم سیاه در آن سلطان باشد. Dobra Kasza Nasza از Zakopane آن را به همراه بسیاری از غذاهای دیگر با پایه گندم سیاه سرو می کند.

راکوشی

Racuchy - خوراکی های شیرین لهستانی که شبیه پنکیک هستند.

Racuchy – خوراکی های شیرین لهستانی که شبیه پنکیک هستند.

شاتر استوک

هنگامی که نوبت به خشنود کردن دندان های شیرین می رسد ، لهستان غذای خوبی برای ارائه ندارد. یکی از بهترین ها راچوچی ، از نزدیکان پنکیک است.

از فرمول شیرین برنده همانند کیک های تخت محبوب پیروی می کند و تقریباً یکسان به نظر می رسد. راکوشی اغلب با کریسمس همراه است ، زیرا نسخه خوش طعم این غذا بخشی جدایی ناپذیر از شام جشن لهستانی را تشکیل می دهد.

برخلاف بسیاری از غذاهای دیگر ذکر شده ، گیاه راچو در رستوران ها آسان نیست ، اما بسیاری از خانواده های محلی آنها را در خانه تهیه می کنند.

برای دریافت بهترین راچوی در کاتوویتس ، مستقیماً به Zurownia بروید ، یک رستوران دنج که غذاهای سیلسی را سرو می کند. راچوی در اینجا با موس سیب سرو می شود.

زورونیا، لیگونیا 16 ، 40-036 کاتوویس؛ +48535084666

Placki ziemniaczane

خانواده های لهستانی از پنکیک سیب زمینی به عنوان جایگزین نان در دوران سخت استفاده می کردند.

خانواده های لهستانی از پنکیک سیب زمینی به عنوان جایگزین نان در دوران سخت استفاده می کردند.

شاتر استوک

لیست این غذاهای برتر لهستانی بدون این پنکیک های سیب زمینی کامل نخواهد بود.

هزاران خانواده لهستانی به عنوان جایگزینی برای نان ، کمبود در طول مشکلات اقتصادی لهستان ، به placki ziemniaczane اعتماد کردند و از آن زمان برای سنت آشپزی این کشور بسیار مهم شده اند.

روی Placki ziemniaczane اغلب سس گوشت ، خامه ترش یا گولاش قرار می گیرد.

کسانی که از شهر دیدنی آبگرم Krynica Zdroj ، واقع در کوههای Beskid بازدید می کنند ، می توانند یک جلسه مزه چشایی placki ziemniaczane را در Karczma Cichy Kacik ، یک موسسه آشپزی محلی انتخاب کنند.

كروسانت سنت مارتین

كروسان های سنت مارتین به ثبت غذاهای سنتی محافظت شده اضافه شدند.

كروسان های سنت مارتین به ثبت غذاهای سنتی محافظت شده اضافه شدند.

شاتر استوک

بسیاری از غذاها نمی توانند ادعا كنند كه دارای حفاظت ویژه قانونی هستند كه می گویند فقط در یك منطقه خاص تولید می شوند.

در سال 2008 ، اتحادیه اروپا این كروسانت نعل اسبی شکل و پر از دانه خشخاش سفید را به ثبت غذاهای سنتی محافظت شده اضافه كرد و باعث تقویت وضعیت افسانه ای كروسانت سنت مارتین در میان غذاهای لهستانی شد.

این شیرینی های خوشمزه که ریشه آن به قرن نوزدهم برمی گردد از شهر غربی پوزنان سرچشمه می گیرد و یکی از مشهورترین نمادهای آشپزی آن است.

بازدیدکنندگان می توانند همه چیز را در مورد تاریخ کروسانت سنت مارتین ، و همچنین جمع شدن در یک مورد ، در موزه کروسانت پوزنان و تجربه بیاموزند.

نان شیرینی زنجبیلی تورون

نان شیرینی زنجبیلی تازه پخته شده از شهر قدیمی تورون.

نان شیرینی زنجبیلی تازه پخته شده از شهر قدیمی تورون.

شاتر استوک

بوی نان شیرینی زنجفیلی تازه پخته شده همیشه در شهر قدیمی گوتیک زیبا و محافظت شده از یونسکو در تورون وجود دارد.

در حقیقت ، لهستانی بندرت كلمه “شیرینی زنجفیلی” را بدون مراجعه به سرمایه تولید خود بر زبان می آورد.

قرن هاست که تورون با افتخار این غذای خوشمزه پخته شده را که طبق دستور 700 ساله ساخته شده است ، تولید می کند.

این واقعیت که در اینجا دو موسسه به تولید نان شیرینی اختصاص داده شده است ، اهمیت آن را بیشتر نشان می دهد.

یکی موزه آموزنده شیرینی زنجفیلی تورون و دیگری موزه تعاملی زندگی شیرینی زنجفیلی. در این شهر چیزی به نام زیاد نان شیرینی زنجبیلی وجود ندارد.

ماکوویچ

Makowiec - یک رول نان مخمر شیرین با یک پر از دانه خشخاش.

Makowiec – یک رول نان مخمر شیرین با یک پر از دانه خشخاش.

شاتر استوک

این شیرینی بسیار خوشمزه تقریباً در هر جدول در لهستان در دوره عید پاک و کریسمس جای خود را می گیرد.

این درمان بی تکلف ، که کاملاً با تعطیلات مرتبط است ، حاوی مقدار کافی شیرینی است و دارای طعم مشخصی از دانه خشخاش است.

ماکوویک را می توانید به انواع مختلف در نانوایی ها ، کافی شاپ ها و کافه های سراسر کشور پیدا کنید.

اوسیپک

این نوع پنیر دودی به طور انحصاری توسط چوپانان و پنیر سازان سنتی در کوه های تاترا ساخته می شود.

این نوع پنیر دودی به طور انحصاری توسط چوپانان و پنیر سازان سنتی در کوه های تاترا ساخته می شود.

شاتر استوک

oscypek به طور انحصاری در کوههای تاترا لهستان ایجاد شده است ، نوعی پنیر دودی است که از شیر گوسفند نمک ساخته شده است.

فقط گوندولی ها مجاز به گوندولای دریایی در ونیز هستند و فقط “باکا” ، چوپان های سنتی و پنیر سازان تاترا می توانند oszczypek را بسازند.

این پنیر را می توان تقریباً در همه جای کشور یافت ، از شهر تفریحی زاکوپان ، که در غیر این صورت به عنوان “پایتخت زمستانی” لهستان شناخته می شود ، تا کراکوف ، پایتخت ایالت وهودگاه لهستان کوچک ، جایی که تاتراها یافت می شوند.

اسیپک کبابی با مربای قره قاط که برای تهیه آن از اکثر خیابان های لهستان موجود است ، امری ضروری است.