پخت و پز نوجوان تولید کیک های چشمگیر برای کسب و کار کوچک جدید

خبرهای روز جهان

بروکفیلد ، ویس (CBS 58) – در تجارت او ، همه چیز در مورد جزئیات است.

“من سعی می کنم به نظر برسد که از بطری سرریز شده است.”

و از نظر زوهای شواب ، جزئیات می توانند آفرینش او را ایجاد یا از بین ببرند.

“اگر جزئیات کافی ندارید یا اگر قسمتهای پایانی کیک را تمام نکنید ، فاکتور” واو “ندارد.”

زوهی با تک تک شیرینی هایی که می زند کار خود را کامل می کند.

“من همه چیز را از ابتدا می سازم.”

امروز ، او در حال آماده سازی آخرین فشار بر روی کیک مارگاریتا معلق جاذبه برای یک رستوران در واوکا است.

زوهی هنگام تزئین کیک گفت: “بنابراین شکلات و وانیل است که لایه های متناوب دارند.” “بسیار خوب ، بنابراین من قصد دارم این موارد را به بالا وصل کنم.”

باور کنید یا نه ، زوهی فقط 17 سال دارد اما سالهاست که در آشپزخانه است.

عشق عمیق او به غذا از حدود 8 سالگی شروع شد.

و او از تهیه شام ​​و غذای خوب برای خانواده اش به ایجاد شیرینی های سفارشی برای لیست رو به رشد مشتری تبدیل شده است.

پدرش ، استیون شواب گفت: “خوب من از زمان شروع تجارت خود چند پوند اضافه کردم.”

وی گفت همه چیز از ماه مه آغاز شد ، زمانی که دختر بزرگش برای تولد برادر نوزادش کیک ماشین آتش نشانی قرمز درست کرد.

“او یک فیلم را تماشا کرد ، فهمید که چگونه آن را درست می کند. بنابراین ما به خانه کیک شگفت انگیز Fire Red ، Sculpted Fire Engine او برگشتیم و کودک چهار ساله ما به وجد آمد. ”

بعداً ، او آن را در فیس بوک قرار داد تا ببیند واکنش مردم چگونه است.

اینگونه کیک ZoMazing متولد شد.

“من انتظار نداشتم که به یک تجارت تبدیل شود. این به طور پیش فرض به یک تجارت تبدیل شد. “

و از نظر زوهای ، که اهل تحصیل در منزل است ، تجارت وی به یک کلاس در خود تبدیل شده است.

یک قاشق چای خوری بازاریابی ، یک قاشق غذاخوری خدمات به مشتری و چند فنجان اقتصاد و مدیریت.

وی گفت: “بسیار خاص و برقراری ارتباط.” “من زمانبندی متفاوت را یاد گرفته ام ، وقت خود را طوری تنظیم می کنم که خودتان زیاد کار نکنید. بنابراین برنامه ریزی کنید و مطمئن شوید که همه چیز با پول منطقی است. “

والدین وی ، همچنین صاحبان مشاغل و کارآفرینان ، عمداً خواستار حمایت از خلاقیت زوهایی و ایجاد اعتماد به نفس وی بودند.

از کودکی اغلب او را به کنفرانس های تجاری می بردند.

“استیون شواب گفت:” برای قرار دادن او در محیط موفقیت… 02:35:19 “و من فکر می کنم که این توانایی او را در دیدن بالقوه و گرفتن چیزی از هیچ چیز تحت تأثیر قرار داد.

در حال حاضر ، Zohay تمام خلاقیت های خود را در صفحه فیس بوک ZoMazing Cakes خود ارسال می کند.

و اگرچه او تنها چند ماه است که در شرکت جدید خود مانده است ، هدف او این است که ظرف یک سال نانوایی خود را باز کند.

“اگر این چیزی است که شما آن را دوست دارید ، من می گویم دنبال آن بروید. به دنبال آن برو. کوچک شروع کنید و ببینید کجا می رود ، “او گفت.